Όροι logistics

Όροι logistics

1. Χρόνος παράδοσης

Μετά την επιτυχή τοποθέτηση της παραγγελίας, θα πραγματοποιήσουμε τη διανομή σύμφωνα με τη σειρά της παραγγελίας. Ο κύκλος διανομής είναι περίπου 3 εργάσιμες ημέρες, δεν υπάρχει χρονικό όριο για παράδοση και παράδοση σε καθορισμένο χρόνο και μπορούν να παρέχονται υπηρεσίες παράδοσης τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις εθνικές αργίες

2. Ώρα άφιξης

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο χρόνος άφιξης είναι περίπου 7 εργάσιμες ημέρες

3. Ειδοποίηση παραλαβής

Κατά την υποβολή μιας παραγγελίας, προσπαθήστε να αφήσετε μια διεύθυνση και έναν αριθμό επικοινωνίας στον οποίο μπορείτε να υπογράψετε.

Όταν παραλάβετε το προϊόν, ελέγξτε το προϊόν επιτόπου, ελέγξτε εάν η εξωτερική συσκευασία είναι άθικτη, εάν ο τύπος και η ποσότητα του προϊόντος ταιριάζουν με τα στοιχεία της παραγγελίας και εάν η λίστα αγορών είναι πλήρης. Δεν παρέχεται για την αποσυσκευασία του πακέτο κινητού τηλεφώνου για έλεγχο πριν την υπογραφή. Εάν η τσιμούχα του εξωτερικού κουτιού είναι κατεστραμμένη ή σχισμένη, έχετε το δικαίωμα να την αρνηθείτε.

Ωστόσο, για μη φυσιολογικές συνθήκες, όπως άθικτες σφραγίδες και έλλειψη υλικών μετά την αποσυσκευασία, επικοινωνήστε με το sounwe.com 24ωρη ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πελατών και διατηρήστε τη συσκευασία ως έχει.

Εάν δεν μπορείτε να υπογράψετε προσωπικά για την απόδειξη, αναθέστε σε άλλους να την υπογράψουν και να λειτουργήσουν αυστηρά σύμφωνα με το δεύτερο στοιχείο. Ο ταχυμεταφορέας είναι υπεύθυνος μόνο για την παράδοση των εμπορευμάτων στη διεύθυνση που καθορίζεται από τον ταχυμεταφορέα. Οποιοσδήποτε σε αυτήν τη διεύθυνση μπορεί να υπογράψει για αυτό, όπως στον πάγκο, και δεν εγγυάται την παράδοση στο καθορισμένο άτομο.

Για λόγους κινδύνου, δεν μπορείτε να τροποποιήσετε τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Φροντίστε να συμπληρώσετε τη σωστή διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου κατά την υποβολή της παραγγελίας. Ζητούμε συγγνώμη για το πρόβλημα που σας προκάλεσε.

Από εδώ και στο εξής, οι παραγγελίες που δεν μπορούν να παραδοθούν λόγω ανεπαρκών πληροφοριών θα διατηρούνται από τον παραλήπτη για 5 ημέρες. Θα ειδοποιήσουμε τους χρήστες μέσω email, απαντήστε στο email στο γραμματοκιβώτιο ή επικοινωνήστε με το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών. Για παραγγελίες που δεν έχουν απαντηθεί εντός 5 ημερών, θα κανονίσουμε την επιστροφή στην αποθήκη και την επιστροφή χρημάτων. Αυτό σας δημιουργεί την ταλαιπωρία, παρακαλώ καταλάβετε.

4. Επιστροφή και επιστροφή χρημάτων

α) Εάν η παραγγελία σας είναι ελαττωματική, μπορείτε να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων

β) Όσον αφορά τις μεθόδους και τις προϋποθέσεις επιστροφής και επιστροφής χρημάτων, ακολουθήστε τα αρχεία στην ιστοσελίδα πωλήσεων προϊόντων και σε σχετικές ιστοσελίδες κατά τη διαδικασία παραγγελίας

γ) Τα αγαθά που επιστρέφετε πρέπει να διατηρούν την ακεραιότητα όλων των εμπορευμάτων, δώρων, αξεσουάρ, συσκευασίας και όλων των συνοδευτικών εγγράφων ή υλικών κατά τη στιγμή της αποστολής. Εάν υπάρχει φυσικό τιμολόγιο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το τιμολόγιο και να υπογραφεί. Παραγγελίες και άλλα έγγραφα που απαιτούνται από τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς· διαφορετικά, το sounwe.com μπορεί να αρνηθεί να αποδεχτεί το αίτημά σας για επιστροφή και επιστροφή χρημάτων.

δ) Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι εάν ζητήσετε επιστροφή ή ανταλλαγή, ή επειδή δεν μπορούμε να δεχτούμε το σύνολο ή μέρος της παραγγελίας σας, ή η σύμβαση τερματιστεί ή ακυρωθεί για οποιονδήποτε λόγο, ενδέχεται να σας επιστρέψουμε τα χρήματα. όπως τιμολόγια ή παραγγελίες έκπτωσης για λογαριασμό σας

5. Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την παράδοση

Ε1: Μπορώ να καθορίσω τον χρόνο παράδοσης κατά την υποβολή μιας παραγγελίας;

A1: Σύμφωνα με την "εταιρεία μεταφοράς" στις πληροφορίες μεταφοράς παραγγελίας, ο χρόνος παράδοσης θα είναι διαφορετικός.

Ε2: Πόσος χρόνος διαρκεί η παράδοση;

A2: Υπό κανονικές συνθήκες, θα παραδοθεί σε περίπου 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας (εκτός Κυριακής).

Ε3: Τι πρέπει να δοθεί προσοχή κατά την υπογραφή για επιθεώρηση;

A3: Βεβαιωθείτε ότι η εξωτερική συσκευασία είναι άθικτη, ο παραλήπτης μπορεί να αρνηθεί να δεχθεί τα εμπορεύματα με κατεστραμμένη εξωτερική συσκευασία.

Ε4: Χρειάζεται να προσκομίσω έγγραφα κατά την παραλαβή των αγαθών;

Α4: Δεν χρειάζεται. Ο ταχυμεταφορέας είναι υπεύθυνος μόνο για την παράδοση των εμπορευμάτων στη διεύθυνση που καθορίζεται από τον ταχυμεταφορέα και οποιοσδήποτε σε αυτή τη διεύθυνση μπορεί να υπογράψει για αυτό, όπως το γκισέ. Η παράδοση στο πρόσωπο που αναφέρεται δεν είναι εγγυημένη.

Ε5: Τι πρέπει να κάνω εάν έχει υπογραφεί από άλλους;

A5: Εάν συμβεί αυτό, επικοινωνήστε με την αντίστοιχη εταιρεία ταχυμεταφορών σύμφωνα με την "αυτιλιακή εταιρεία" στις πληροφορίες αποστολής παραγγελίας.

Εάν έχετε σύγχυση σχετικά με συγκεκριμένους όρους και παράδοση, στείλτε email στο service@hotsalestores.com

Επικοινωνήστε μαζί μας, η εξυπηρέτηση πελατών μας θα απαντήσει στο email σας 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών σε Πραγματικό Χρόνο

Ώρα γραφείου: 8am-5pm, άλλη ώρα παρακαλώ αφήστε μας ένα μήνυμα, θα απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.